Hier abonneren

Wanneer u op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws en alle wijzigingen rondom Microsoft licenties en cloud, abonneer u dan op de Microsoft Licensing Update nieuwsbrief. Krijg daarnaast toegang tot alle online kennisartikelen. Vul dit formulier in om u te abonneren.

Aanmelden om meer te lezen

Didactive publiceert regelmatig kennisbank (KB) artikelen rondom Microsoft licenties en cloud. Deze KB artikelen zijn toegankelijk voor abonnees op de maandelijkse Microsoft Licensing Update nieuwsbrief die een samenvatting bevat van recent gepubliceerde KB artikelen.

Een abonnement op de Microsoft Licensing Update nieuwsbrief is persoonlijk met een zakelijk e-mail adres en zonder kosten, echter hebben wij wel minimale bedrijfsinformatie van u nodig. Wij zullen de door u verstrekte informatie uitsluitend gebruiken voor het toezenden van de Microsoft Licensing Update nieuwsbrief, notificaties van nieuwe KB artikelen en in een enkel geval een Microsoft licentietraining onder uw aandacht brengen. U kunt zich op elk moment uitschrijven voor deze e-mail service en uw toegang tot de kennisbank behouden.

We voldoen aan de EU GDPR privacy wetgeving. Lees meer in onze privacyverklaring.