Hier abonneren

Wanneer u op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws en alle wijzigingen rondom Microsoft licenties en cloud, abonneer u dan op de Microsoft Licensing Update nieuwsbrief. Krijg daarnaast toegang tot alle online kennisartikelen. Vul dit formulier in om u te abonneren.

Uw informatie

Factuurgegevens

Aanmelden om meer te lezen

Wij publiceren regelmatig artikelen rondom Microsoft licenties en cloud in de KennisBank (KB). Deze kennisartikelen zijn toegankelijk voor abonnees op de maandelijkse Microsoft Licensing Update nieuwsbrief, die een overzicht van recent gepubliceerde kennisartikelen bevat.

Een abonnement op de kennisbank en Microsoft Licensing Update nieuwsbrief kost € 200 ex BTW per jaar (12 maanden) per persoon (individu). Toegang is alleen mogelijk met een zakelijk e-mail adres. U ontvangt een factuur Het abonnement start op het moment dat wij uw betaling hebben ontvangen en loopt aansluitend tot het einde van de 12e kalendermaand. Het abonnement wordt aan het einde van de termijn telkens met 12 maanden verlengd, tenzij u voor het einde van de 12e maand van het abonnement schriftelijk hebt opgezegd.

De volgende personen hebben recht op een kosteloos abonnement op de Microsoft Licensing Update nieuwsbrief en de KB artikelen:

  • Medewerkers van Microsoft
  • Medewerkers van eindgebruikersorganisaties (zakelijke klanten van Microsoft)
  • Elke persoon die in de afgelopen 24 maanden een Didactive klassikale of digitale training heeft gevolgd, of zich heeft ingeschreven voor zo’n training