Hoe vindt u ons?

Vanuit Amersfoort over de A1 neemt u de afslag Apeldoorn/Hoenderloo. Einde afslag rechtsaf, de Europaweg op richting Apeldoorn. Bij de derde kruising met verkeerslichten rijdt u linksaf de Koning Stadhouderlaan op, onder het spoorviaduct door. Bij de eerste kruising gaat u rechtsaf, de Prins Willem Alexanderlaan op. In de bocht gaat u rechtsaf, de Kalverstraat in. Bij de tweede kruising met verkeerslichten gaat u vervolgens linksaf, de Stationsstraat in, die u uitrijdt tot u aan uw linkerhand de Markt ziet. U steekt de kruising met verkeerslichten recht over (voorbij Zorgsaam) en gaat dan al na circa 50 meter rechtsaf de Generaal van Swietenlaan in. Ons pand ligt na 50 meter aan uw rechterhand. U kunt uw auto links op de oprit parkeren, en riskeert anders een boete (vergunningszone). Ons kantoor bevindt zich rechts achter het woonhuis.

Vanuit Arnhem komend over de A50 neemt u ná de afslagen naar Hoenderloo, Loenen en de A1 de afslag Apeldoorn/Teuge. Aan het einde van de afrit rijdt u rechtsaf naar Apeldoorn (Zutphense Straat). U passeert twee rotondes, een grote kruising met verkeerslichten en een spoorwegovergang en komt dan op een grote kruising met verkeerslichten. Ga hier rechtdoor (Deventer Straat). Doorrijden over de brug, tot u bij een kruising met verkeerslichten komt en Zorgsaam aan uw rechterhand heeft. U rijdt rechtsaf de Regentesselaan op en gaat dan al na circa 50 meter rechtsaf de Generaal van Swietenlaan in. Ons pand ligt na 50 meter aan uw rechterhand. U kunt uw auto links op de oprit parkeren, en riskeert anders een boete (vergunningszone). Ons kantoor bevindt zich rechts achter het woonhuis.

Vanuit Zwolle over de A50 neemt u de afslag Apeldoorn Noord. U gaat rechtdoor Apeldoorn in, langs het kanaal. Uiteindelijk komt u dan op een T-splitsing bij de Deventerstraat, waar u rechtsaf gaat. Doorrijden over de brug, tot u bij een kruising met verkeerslichten komt en het pand van Zorgsaam aan uw rechterhand heeft. U rijdt rechtsaf de Regentesselaan op en gaat dan al na circa 50 meter rechtsaf de Generaal van Swietenlaan in. Ons pand ligt na 50 meter aan uw rechterhand. U kunt uw auto links op de oprit parkeren, en riskeert anders een boete (vergunningszone). Ons kantoor bevindt zich rechts achter het woonhuis.

Vanuit Deventer komend over de A1 kiest u afslag 21. U rijdt over de N345 naar Apeldoorn. U passeert twee rotondes, een grote kruising met verkeerslichten en een spoorwegovergang en komt dan op een grote kruising met verkeerslichten. Ga hier rechtdoor (Deventer Straat). Doorrijden over de brug, tot u bij een kruising met verkeerslichten komt en het pand van Zorgsaam aan uw rechterhand heeft. U rijdt rechtsaf de Regentesselaan op en gaat dan al na circa 50 meter rechtsaf de Generaal van Swietenlaan in. Ons pand ligt na 50 meter aan uw rechterhand. U kunt uw auto links op de oprit parkeren, en riskeert anders een boete (vergunningszone). Ons kantoor bevindt zich rechts achter het woonhuis.

Met openbaar vervoer: vanaf het station loopt u rechtdoor de Stationsstraat af tot u de markt aan uw linker hand heeft. U steekt de kruising met stoplichten recht over en gaat na ongeveer 50 meter rechtsaf de Generaal van Swietenlaan in. De afstand vanaf het station bedraagt ongeveer 1 km.

Deze website © 2013 Didactive BV.